Oda Ayrıntı

Ön Rezervasyon

4 KİŞİLİK TEK ODA

1

Oda Özellikleri

Banyo, tuvalet TV
Sıcak su Elbise dolabı
Mutfak -
Mini buzdolabı

Odaya Ayrıntı

Bina arkasında 1 adet olan oda içinde 1 adet çift kişilik yatak ve 1 adet ranza bulunmaktadır. Müstakil bir alanda bulunan odanın mutfak ve banyosu odanın dışındadır.

Bölgemiz

Balıkesir ilinin ilçesi olan Erdek, Marmara Bölgesi'nin Marmara Denizi’ne doğru uzanan Kapıdağ Yarımadası’nda Erdek Körfezi'nde yer alır. Türkiye'nin ilk sayfiye yerlerinden birisidir. Balıkesir ilinin en kuzeyinde, Marmara Denizi kıyısında bulunan ilçe, Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biridir..

Kapıdağ Yarımadası'nın batı sahilinde yer alan OCAKLAR'ın kuzeyinde 774 metre yüksekliğinde Yataktepe, doğusunda KurukayaTepe, Dikilitaş, Dumanlı Tepe, Kaletepe ve Çift Çınar, güneyinde Tunba Tepe bulunur.Denize dökülen Turluk ve Kirazlı Derelerinin yaz mevsiminde suları oldukça azalır. Altın ışıltılı kumlarıyla kaplı 3 kilometrelik sahili, sığ ve sakin denizi ile OCAKLAR' ın eşsiz güzelliklerini yaşamak mümkündür.Uydu resimlerinde görüldüğü gibi iki köşeli sahili bize eski isminin anlamını da veriyor. Köşe anlamına gelen (gönye)gonia Türkiye'de Konya'ya denilmiş daha sonraları da çevrede bulunan granit taş ocaklarına izafeten OCAKLAR denilmiştir.
Temizliğinin en önemli nedenleri,denize atıkların bırakılmaması, Çevrede sanayi tesislerinin olmaması ,Belediye temizlik birimi ve Kara'dan denize esen poyraz ;sahili süpürürken,denizde oluşabilecek doğal kirlenmeleri de alıp götürmesi.Deniz kirlilik sınırı maksimum MPN (Most probole nunber):1000 olduğuna göre OCAKLAR da bu sınır yetkililerce MPN:30 olarak belirlenmiştir.Tuzluluk oranı iki dere sayesinde max.%20 civarındadur.Sığlık sayesinde yüzme bilmeyenlerin bile rahatça denize girebildikleri koyda her türlü su sporlarını yapmakta mümkündür. Rüzgar sörfü ve amatör olta balıkçılığı içinde ideal'dir.